9 trasee turistice, cu o lungime de aproape 100 kilometri, în Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița VIDEO

Scris de Adriana Mit

Astăzi, 5 iunie, este sărbătorită Ziua Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița, una dintre cele mai frumoase zone din România, aflat în Banat.

Ziua Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița, un eveniment care are ca obiectiv apropierea oamenilor de natură, atragerea atenției asupra importanței frumuseților din natură și a managementului durabil al ariilor naturale protejate. Celebrăm acest eveniment sub sloganul ” Natura este casa noastră!” pentru a sublinia faptul că interacțiunea cu natura este importantă pentru sănătatea umană„, a informat Romsilva – Administrația Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița, pe Facebook.

În Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița iubitorii de natură au la dispoziție nouă trasee turistice, marcate și omologate, cu o lungime totală de 92,8 kilometri. Turiștii pot face numeroase drumeții în natură pe aceste trasee amenajate, plimbări cu bicicleta, barca, popasuri în spații amenajate sau observarea faunei.

Colegii noștri asigură monitorizarea și paza, întrețin permanent infrastructura turistică, amenajează traseele și potecile tematice, locurile de campare și popas, punctele de belvedere și mențin marcajele, panourile informative și indicatoarele de pe trasee și poteci„, a mai transmis Romsilva – Administrația Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița, pe rețeaua de socializare.

https://www.facebook.com/662238120537133/videos/287603905701498/

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu