Refugiații din Ucraina, ajutați și de Mitropolia Banatului cu ce au nevoie urgent FOTO

Scris de Adriana Mit

Și Mitropolia Banatului a luat decizia de a se mobiliza cu scopul de a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina. Astfel, cu binecuvântarea mitropolitului ÎPS Ioan Selejan, Centrul eparhial, Fundația „Filantropia” Timișoara și unele parohii, cu ajutorul credincioșilor, au organizat o campanie umanitară de susținere a vecinilor din Ucraina.

Concret, au fost adunate alimente neperisabile (zahăr, ulei, făină, orez, paste făinoase, conserve), medicamente, obiecte igienico-sanitare, pături și pilote, în valoare de 150.000 lei. Pe lângă acestea, a fost colectată și suma de 55.000 lei care va fi donată pentru susținerea cheltuielilor necesare ucrainenilor refugiați din calea războiului.

Precizăm, de asemenea, că Părintele Mitropolit Ioan ține permanent legătura cu parohia și comunitatea ucraineană din Timișoara, prin intermediul cărora vor fi donate confraților noștri ucraineni și alte bunuri aflate în curs de colectare în parohiile noastre. Bunul Dumnezeu să dăruiască tuturor donatorilor cele de folos și spre mântuire, iar peste poporul vecin ucrainean să reverse pacea Sa cea sfântă”, a informat Mitropolia Banatului.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu