Concurs pentru fotografii care au imortalizat cea mai frumoasă casă din Banat

Scris de Adriana Mit

Se caută cea mai frumoasă casă din Banat. Muzeul Național al Banatului a lansat cea de-a doua ediție a unui concurs de fotografie inedit.

Vă invităm la concurs! Concursul foto ”Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” se adresează fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă. Așteptăm fotografiile voastre, ale caselor din Banatul istoric, alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și denumirea fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail concursmnab@gmail.com. Concurenții pot participa cu cel mult trei propuneri candidate la titlul de ”Cea Mai Frumoasă Casă din Banat”, iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele”, a transmis Muzeul Național al Banatului.

Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este 10 noiembrie, iar câștigătorii vor fi anunțați la data de 19 noiembrie.

Juriul este format din Raoul Șeptilici – muzeograf, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, Corina Cranciova – muzeograf, Giulia Delcea – artist plastic și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de Facebook a Muzeului Național al Banatului.

Premiile, constând în cărți și obiecte de artă, vor fi în valoare de 10.000 lei și vor fi împărțite astfel: locul I – 4.000 lei, locul II – 2.500 lei, locul III – 1.500 lei, mențiuni – 2.000 lei.

Finalistele, 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului din anul 2022. Concursul este organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu