Producători români de mobilă s-au reunit la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara FOTO

Scris de Adriana Mit

Mai mulți producători români de mobilă și-au dat întâlnire, în această săptămână, la Timișoara. Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește o nouă ediție a Expo Mobila Timișoara, care are loc de astăzi și până duminică.

Expo Mobila Timișoara reunește producători români care expun spre contractare piese de mobilier, accesorii și decorațiuni, materiale pentru amenajări interioare şi exterioare. Expo Mobila Timișoara este o ocazie unică pentru producătorii de profil de a se promova pe piața timișeană și de a identifica noi parteneri de afaceri„, a informat CCIA Timiș.

Intrarea publicului la eveniment este liberă. Programul de vizitare este de joi până sâmbătă, 29 octombrie – 31 octombrie, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, 01 noiembrie, între orele 10.00 – 18.00.

Expo Mobila Timișoara se desfășoară cu respectarea deplină a normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare. În contextul epidemiologic actual, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş respectă cu strictețe toate regulile de igienă colectivă și individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Sunt respectate astfel reglementările speciale în vigoare, expoziția derulându-se fără a dăuna sănătății generale, la fel ca orice altă activitate normală permisă de lege, în baza unui set de măsuri specifice de protejare a expozanților, a vizitatorilor și a întregului personal care participă la această activitate. (…) Manifestările expoziționale nu se regăsesc printre activitățile specificate ca fiind cu risc de răspândire a COVID-19 și, astfel, permiterea funcționării fără sincope a fost agreată de autorități în prealabil„, a mai informat CCIA Timiș.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu