La lacul Ghioroc, ca pe litoral. Pe plajă au reapărut palmierii și s-a pus nisip nou

Scris de Adriana Mit

Plaja lacului Ghioroc, aflat în județul Arad și supranumit „litoralul vestului”, este pregătită să primească primii turiști. Primăria Ghioroc a informat că, în urmă cu câteva zile, au fost aduși palmierii, iar stratul de nisip a fost refăcut cu unul nou.

Potrivit reprezentanților instituției, deschiderea oficială va avea loc atunci când situația pandemiei va permite organizarea unui astfel de eveniment. Cu toate acestea, pe plajă s-au făcut mai multe pregătiri. Astfel, terasele sunt deja deschise.

De asemenea, s-a făcut curățenie pe plajă și se muncește la un nou debarcader unde vor fi amplasate hidrobicicletele. Totodată, Primăria Ghioroc a informat că, în parteneriat cu Consiliul Județean Arad, se va mări capacitatea parcării și se va asfalta și o parte din drumul de acces spre camping.

Anul acesta va exista și un parc de distracții cu carusele, mașinuțe și alte jucării destinate copiilor, dar și adulților. De asemenea, Primăria Ghioroc muncește pentru a pune mai multe umbreluțe, la solicitarea turiștilor.

Începând cu 1 mai, s-a deschis pentru turiști și campingul de la lacul Ghioroc, unde au fost achiziționați mai mulți leandrii pentru a înfrumuseța zona și se lucrează la o zonă de picnic chiar pe malul lacului.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu