Imagini aeriene spectaculoase cu Transluncani, drumul din Timiș săpat în munte VIDEO

Scris de Adriana Mit

Transluncani, drumul spectaculos din județul Timiș săpat în munte, a devenit un important punct de atracție din vestul țării. Asta pentru că numeroși turiști aleg să se plimbe cu mașina pe șoseaua de o frumusețe aparte aflată în județul nostru.

Recent, imagini aeriene spectaculoase au fost realizate în zonă, fiind făcute publice de către președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Într-o perioadă în care Transfăgărășanul este extrem de aglomerat, eu vă invit să vă bucurați de un peisaj spectaculos și de o șosea care îți taie respirația, aici, aproape, în Timiș. Vă invit pe Transluncani! Un drum săpat în stâncă, aflat la cea mai mare altitudine din județ„, a precizat Călin Dobra.

Transluncani este un drum agricol situat în comuna timișeană Tomești, fiind inaugurat anul trecut, în urma unei investiții de un milion de euro, bani europeni. Șoseaua are o lungime de peste cinci kilometri și este săpată în munte. Cel mai înalt punct are 700 de metri.

Cei care au ajuns să se plimbe pe acest drum spectaculos din județul Timiș spun că poate concura cu Transalpina sau Transfăgărășan.

https://www.facebook.com/dobra.calin.ionel/videos/720752521817666/

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu