Nu vom avea zăpadă de Crăciun, în Banat. Anunțul meteorologilor

Scris de Adriana Mit

Vești proaste pentru bănățenii care și-ar fi dorit să se bucure de zăpadă măcar de Crăciun. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat, care arată că vom avea parte de temperaturi cu plus de Crăciun.

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă, după primele două zile ale intervalului de prognoză, astfel încât media regională a temperaturilor maxime va crește, de la 6 grade la început, până la aproximativ 8 grade în intervalul 16 – 21 decembrie. Apoi valorile termice vor marca o ușoară scădere, spre 5…6 grade la finalul celei de a doua săptămâni. Regimul termic nocturn se va menține relativ constant pe aproape tot parcursul intervalului și se va concretiza prin valori medii ale temperaturilor minime de aproximativ 2 grade în primele două nopți, apoi de 0…1 grad„, a informat ANM.

De asemenea, potrivit meteorologilor, probabilitatea pentru precipitații va crește după data de 21 decembrie, dar ploi slabe se mai pot semnala și în jurul datei de 16 decembrie.

La Timișoara, în prima zi de Crăciun, termometrele vor arăta 5 grade Celsius, pe timpul zilei.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu