Sfârșit de octombrie cu vreme mai caldă decât în mod obișnuit, în Banat

Scris de Adriana Mit

Sfârșitul lunii octombrie, precum și începutul de noiembrie aduce o vreme mai caldă decât în mod obișnuit în vestul țării. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat.

În primele două zile (24 și 25 octombrie) vremea va fi deosebit de caldă, cu temperaturi maxime în medie de 24…26 de grade, după care până la sfârșitul lunii octombrie media acestora, deși va fi în scădere spre valori de 20…21 de grade, va continua să fie mai ridicată decât cea specifică perioadei. O vreme ușor mai caldă decât în mod obișnuit va fi și pe parcursul celei de-a doua săptămâni, cu medii ale valorilor termice diurne cuprinse între 15 și 18 grade, cu o posibilă răcire în perioada 2-4 noiembrie. Temperaturile nocturne vor fi în general constante și se vor situa în medie între 5 și 7 grade, exceptând primele nopți (24-28 octombrie) când vor fi mai ridicate spre 8…10 grade”, a transmis ANM.

Conform meteorologilor, ploi slabe cantitativ vor fi pe arii restrânse doar în data de 25 octombrie și posibil după data de 1 noiembrie.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu