Hai și tu! Târg de carte cu intrare liberă la Timișoara

Scris de Adriana Mit

Persoanele care iubesc să citească sunt așteptate să treacă pragul Centrului Regional de Afaceri din Timișoara. În perioada 1 – 5 noiembrie are loc Târgul de Carte Gaudeamus.

Târgul reunește 40 de participanți, care propun timișorenilor cele mai recente apariții editoriale, best seller-uri și titluri în curs de afirmare, oferte și pachete speciale. Programul cuprinde lansări și prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri.

Ultima ediție din acest an a Caravanei Gaudeamus Radio România se va desfășura între 1 și 5 noiembrie în Capitala Culturală Europeană, Timișoara! Evenimentul va fi găzduit în premieră de Centrul Regional de Afaceri Timișoara și va fi deschis pe 1 noiembrie, ziua în care Radio România, organizatorul evenimentului, împlinește 95 de ani de existență neîntreruptă”, au transmis organizatorii.

Președintele de onoare al ediției este cunoscutul și îndrăgitul scriitor și jurnalist, Robert Șerban. Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 1 noiembrie, începând cu ora 14.00. Programul de vizitare va fi zilnic, între orele 10.00 și 20.00, iar accesul publicului este liber.

Programul complet al Târgului de Carte Gaudeamus este disponibil AICI!

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu