Temperaturi aproape de 25 grade Celsius în Banat, la început de săptămână

Scris de Adriana Mit

Deși suntem la mijloc de toamnă, avem parte de o vreme foarte călduroasă pentru această perioadă a anului. Așadar, la început de săptămână, termometrele vor arăta temperaturi aproape de 25 grade Celsius. După 1 noiembrie, vremea se va mai răci.

„În primele două zile din interval, vremea va fi deosebit de caldă, cu o medie a valorilor maxime de 24 de grade și a minimelor în jurul a 12 grade. Ulterior, deși valorile termice vor fi în scădere, vremea va fi în continuare mai caldă decât normalul perioadei, iar până la finalul primei săptămâni mediile valorilor diurne vor oscila în jurul a 19 grade, iar ale celor nocturne între 6 și 10 grade. În a doua săptămână, temperatura aerului va avea tendința să scadă continuu până la medii ale maximelor de 12…13 grade și ale minimelor de 4…5 grade”, a informat Administrația Națională de Meteorologie, care a anunțat prognoza meteo până în data de 12 noiembrie, în Banat.

Potrivit meteorologilor, probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în prima zi a lunii noiembrie și după data de 4 noiembrie.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu