Se deschide sezonul de schi în stațiunea Straja, sâmbătă

Vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă din vestul țării. De mâine, 28 noiembrie, se deschide oficial sezonul de schi în stațiunea montană Straja, aflată în județul Hunedoara.

„Ne vedem pe pârtie! Deschidem oficial sezonul de schi sâmbătă, 28.11.2020. Program de funcționare: 09:00 – 17:00, nocturna funcționează cu minimum 10 persoane. Apelăm la înțelegerea dumneavoastră pentru respectarea normelor împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2: teleschiurile Platoul Soarelui vor avea 3 coloane separate și distanțate pentru îmbarcarea la teleschi. Turiștii vor fi obligați să păstreze distanța de 2 metri față de persoana din fața lor. Masca de protecție este obligatorie și în spațiile deschise. Să ne vedem sănătoți pe pârtie„, au informat administratorii pârtiei Platoul Soarelui, pe Facebook.

Staţiunea Straja însumează aproximativ 26 de kilometri de domeniu schiabil, dintre care 20 de kilometri sunt acoperiţi cu zăpadă artificială. Cele 11 instalaţii de transport pe cablu asigură accesul facil la toate pârtiile din staţiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *