Drapelul României, arborat la înălțime în vestul țării, de Ziua Națională VIDEO

Gest impresionant făcut de un jandarm montan și un paramedic SMURD, pentru a-și arăta iubirea față de România, de Ziua Națională.

Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara informează că drapelul României a fost arborat la înălțime, la cota 2.519 metri, pe Vârful Parângul Mare.

Potrivit reprezentanților instituției, cei doi ”sunt reprezentanți a două structuri care s-au aflat ”în prima linie” în lupta cu virusul SARS-Cov-2. Au parcurs un traseu de 4 ore până ce au atins cota 2.519 metri. Sunt obișnuiți cu dificultatea misiunile ce le îndeplinesc zilnic, așa că, de această dată jandarmul montan și paramedicul SMURD au înfruntat împreună muntele și gerul, dorind să transmită următorul mesaj: ”În echipă vom reuși! Indiferent cât ne va fi de greu, nu vom renunța. Formăm o echipă în multe situații pentru a salva vieți, inclusiv în lupta cu inamicul invizibil”.

Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara a mai informat că cei doi au avut parte și de o surpriză plăcută atunci când au ajuns în vârful montan. Asta pentru că un frumos tricolor era deja arborat, ”semn că mesajul din anii precedenţi a pătruns și în inima altor români. Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Să ținem cu toții Drapelul Național ”la înălțime” oricând și oriunde ne-am afla”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *