Se încălzește vremea în vestul țării. Termometrele vor arăta și 14 grade, la Timișoara

Se încălzește vremea în vestul țării, la început de iarnă. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat, care arată că se vor înregistra și temperaturi de peste 10 grade Celsius, la sfârșitul acestei săptămâni.

„Până în data de 2 decembrie, valorile termice diurne se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie în jurul a 4 grade. Apoi, până la sfârșitul primei săptămâni, vremea se va încălzi semnificativ, iar media maximelor va fi de 12…13 grade. În a doua parte a intervalului, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 7…8 grade. Media valorilor nocturne, până în data de 2 decembrie, se va situa sub normele perioadei și va fi de -5…-4 grade. Până la începutul celei de-a doua săptămâni din interval, minimele vor fi în creștere spre medii de 6…7 grade, valori cu mult mai mari față de norme. În a doua jumătate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou în scădere, spre medii în jurul a 2 grade„, a informat ANM.

Potrivit meteorologilor, probabilitatea de precipitații va fi în creștere în jurul datei de 4 decembrie și în a doua săptămână, cu precădere în primele zile.

Și la Timișoara se anunță o vreme călduroasă, în următoarele zile. Astfel, duminică, în capitala Banatului termometrele vor arăta și 14 grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *