Gest demn de toată lauda! Un producător a donat mure pacienților internați în spitalele din Hunedoara

Scris de Adriana Mit

Un gest demn de toată lauda a fost făcut de către un producător de fructe de pădure din județul Hunedoara. Berryland a lansat o campanie umanitară prin care și-a propus să doneze mure pacienților internați în spitalele din județ.

Așadar, în perioada 12 – 15 august, a fost organizat un eveniment intitulat „Ziua Porților Deschise”, în cadrul căruia compania a oferit intrarea liberă copiilor cu vârsta până în 12 ani, pentru a trăi experiența culesului dintr-o plantație de mure.

La două caserole de mure culese, una se va dona pentru această cauză umanitară”, au informat cei de la Berryland, pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

Așa se face că, în ultimele zile, pacienți de toate vârstele internați în spitalele din județul Hunedoara au avut surpriza plăcută de a primi câte o caserolă cu mure. De o astfel de bucurie au avut parte și cadrele medicale.

Campania a fost organizată împreună cu cluburile Rotary din Hațeg, Deva și Hunedoara.

Berryland este un complex recreativ situat în comuna Bretea Română, din județul Hunedoara, care s-a născut din dorința de oferi un spațiu pentru distracție, relaxare și aventură pentru iubitorii de natură și de fructe de pădure cu gust autentic românesc, fiind o poveste semnată de Continental Berries. Zona este gândită pentru a binedispune atât adulți, cât și copii, astfel ca toți să își încarce bateriile și să uite de stresul de zi cu zi. Pe lângă culturile întinse de fructe de pădure care de abia așteaptă să fie culese și gustate de pofticioși, complexul dispune de o mulțime de servicii și experiențe pe care le oferă iubitorilor de natură”, informează cei de la Berryland.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu