Din Timișoara spre plajele însorite din Egipt. Primul zbor charter din 2021 va fi operat mâine

Scris de Adriana Mit

Turiștii care doresc să se relaxeze pe plaje însorite de pe malul mării pot ajunge și anul acesta cu avionul în destinația preferată, din Timișoara.

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara informează că primul zbor charter de vacanță, din acest an, cu plecare din orașul de pe Bega, va fi operat mâine, 6 martie, spre destinația Hurghada, Egipt.

De asemenea, la începutul acestei luni, conducerea aeroportului timișorean a organizat întâlnirea de lucru periodică cu reprezentanți ai agențiilor de turism din vestul țării. Astfel, operatorii de turism au pregătit pentru vara acestui an curse charter de vacanță cu zbor din Timișoara.

Întâlnirea organizată de către Aeroportul Timișoara s-a dovedit a fi una benefică. În urma acestei întrevederi au rezultat multe idei de care vom ține cont. Comunicarea dintre cele două părți, aeroport și operatorii de turism, trebuie să fie permanentă, atât pentru informarea corectă a pasagerilor, cât și pentru dezvoltarea de noi rute de vacanță. În aceeași măsură, dorim să ne implicăm activ și în promovarea zonei de vest a țării, pentru a atrage un număr cât mai mare de turiști și implicit pasageri spre zona Banatului”, a declarat Dorel Grădinaru, directorul Aeroportului Internațional Timișoara.

Tour-operatorii participanți la întâlnire și-au anunțat intenția de a organiza în această vară curse charter directe din Timișoara către Turcia (Antalya), Grecia (Creta-Heraklion, Rhodos, Skiathos), Tunisia (Hammamet) și Egipt (Hurghada).

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu