De la Twilight la Batman. Noul film, cu Robert Pattinson în rol principal, și în cinematografele din Timișoara

Scris de Adriana Mit

Gata cu restricțiile, așa că puteți merge în voie și la cinematograf pentru a vă relaxa. De câteva zile, în toate sălile Cinema City din țară, inclusiv din Timișoara, poate fi vizionat un film care te va ține cu sufletul la gură. Este vorba de „The Batman”, în care rolul principal este jucat de nimeni altul decât Robert Pattinson, din filmul „Twilight”.

După doi ani de supraveghere a străzilor orașului ca Batman, aducând frică în inimile criminalilor, cel mai cunoscut personaj al universului DC este înfățișat într-o poveste complet diferită, care scoate la iveală secretele ascunse ale familiilor fondatoare ale orașului Gotham. Cu doar doi aliați de încredere – Alfred Pennyworth și Lt. James Gordon – printre rețeaua coruptă a oficialilor și personalităților de profil a orașului, Batman se impune ca întruchiparea răzbunării. Când un criminal pe nume Riddler vizează elita orașului cu o serie de intrigi sadice, indiciile îl trimit pe Bruce Wayne într-o investigație în lumea interlopă, unde întâlnește personaje precum Catwoman, Pinguinul/Oswald Cobblepot, Edward Nashton și Carmine Falcone. Pe măsură ce dovezile încep să se apropie de casă și planurile răufăcătorului devin clare, Batman trebuie să creeze noi relații pentru a-l demasca pe vinovat, devenind simbolul speranței în orașul Gotham”, este descris pe scurt noul film „The Batman”, de către cei de la Cinema City România.

Filmul poate fi vizionat atât la Cinema City din Shopping City Timișoara, cât și la Iulius Mall Timișoara. Așa că ce mai aștepți. Alege formatul preferat, 2D, 4DX, IMAX, VIP, și fă cunoștință cu justițiarul din Gotham.

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu