Vreme răcoroasă, apoi căldură. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, în Banat

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în vestul țării. Potrivit meteorologilor, intervalul va debuta cu o vreme răcoroasă, cu medii ale valorilor maxime de 17 – 20 grade și ale minimelor de 4 – 8 grade. De asemenea, ziua de 6 mai va fi chiar rece pentru prima decadă a lunii mai, cu 10 – 13 grade la orele amiezii.

Din data de 8 mai, vremea se va încălzi apreciabil, temperatura aerului ajungând la valori peste cele specifice climatologic, respectiv maxime de 25 – 28 grade și minime de 8 – 12 grade, mediat regional. Ulterior, după data de 12 mai, deși vor fi unele variații termice de la o zi la alta, estimările prognostice indică o probabilitate mare ca regimul temperaturii aerului să fie în general apropiat de cel normal pentru a doua decadă a lunii mai“, a informat Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor, în vestul țării va ploua pe arii mai extinse în jurul datei de 6 mai, apoi probabilitatea de ploaie va fi în creștere începând cu 11 mai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *