Vreme răcoroasă, apoi căldură. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, în Banat

Scris de Adriana Mit

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în vestul țării. Potrivit meteorologilor, intervalul va debuta cu o vreme răcoroasă, cu medii ale valorilor maxime de 17 – 20 grade și ale minimelor de 4 – 8 grade. De asemenea, ziua de 6 mai va fi chiar rece pentru prima decadă a lunii mai, cu 10 – 13 grade la orele amiezii.

Din data de 8 mai, vremea se va încălzi apreciabil, temperatura aerului ajungând la valori peste cele specifice climatologic, respectiv maxime de 25 – 28 grade și minime de 8 – 12 grade, mediat regional. Ulterior, după data de 12 mai, deși vor fi unele variații termice de la o zi la alta, estimările prognostice indică o probabilitate mare ca regimul temperaturii aerului să fie în general apropiat de cel normal pentru a doua decadă a lunii mai“, a informat Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor, în vestul țării va ploua pe arii mai extinse în jurul datei de 6 mai, apoi probabilitatea de ploaie va fi în creștere începând cu 11 mai.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu