Imagini aeriene spectaculoase filmate în Parcul Național Semenic – Cheile Carașului VIDEO

Scris de Adriana Mit
padure semenic

Imagini aeriene spectaculoase au fost făcute publice, astăzi, de către Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, pe Facebook, fiind realizate în Parcul Național Semenic – Cheile Carașului, din județul Caraș-Severin.

În filmare au fost imortalizate păduri din acest parc național din Banat, reprezentanții instituției dorind să demonstreze astfel că România are păduri de stat, iar acestea nu ar fi defrișate, așa cum au acuzat numeroși activiști de mediu

Și astăzi vă prezentăm alte imagini cu pădurile de stat administrate de Romsilva, pentru că mulți întreabă dacă mai avem păduri și unde sunt acestea și, cum am promis, o să prezentăm cât putem de des imagini aeriene cu pădurile de stat din România, din cât mai multe locuri. Astăzi vă arătăm imagini cu păduri de stat administrate de pe raza Parcul Național Semenic-Cheile Carașului”, a informat Romsilva, pe rețeaua de socializare.

Parcul Național Semenic – Cheile Carașului are o fauna bogată, cu numeroase specii de mamifere, între care ursul, lupul, râsul, pisica sălbatică, vulpea, mistrețul, cerbul sau căpriorul și jderul, precum și numeroase specii de pești, păsări și nevertebrate.

Parcul Național Semenic – Cheile Carașului, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, este situat în sud-vestul țării și are o suprafață de 36.052 hectare. Aici există opt rezervații naturale, în zone de conservare specială, strict protejate, și numeroase obiective și trasee turistice.

https://www.facebook.com/RnpRomsilva/videos/244188103661956/

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu