Dacă ești fermecat de frumusețea Banatului Montan, ai șansa de a-l vota Destinația Anului 2021

Scris de Adriana Mit

Banatul Montan ascunde obiective turistice naturale de o frumusețe incredibilă. În cazul în care și tu ai rămas fermecat de cascada Bigăr, morile de apă de la Rudăria, plimbările cu Semeringul Bănățean, și nu numai, acum ai șansa de a vota Banatul Montan ca Destinația Anului 2021.

Banatul de Munte are șansa să primească atenția mediatică pe care o merită. Pentru asta este nevoie ca toți cei ce iubim aceste locuri să ne unim forțele și să votăm pentru ca acest fabulos ținut, unde natura a fost atât de darnică cu pământenii, să poată deveni Destinația Anului 2021. Spectaculosul nostru ”Banat de Munte” este locul care ar trebui descoperit și redescoperit de toți românii datorită unui buchet extraordinar de destinații care sunt adevărate minuni ale naturii. Campania demarată de o televiziune națională și zece din cele mai importante bloguri de turism din România este oportunitatea prin care toată țara să cunoască adevăratul potențial al acestor locuri”, a scris Ioan Popa, primarul Reșiței, pe Facebook.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi acest LINK și să votezi Banatul Montan.

Printre cele mai importante atracții turistice din Banatul Montan se numără lacul Văliug, muzeul de locomotive cu abur în aer liber din Reșița, teatrul vechi „Mihai Eminescu” din Oravița, morile de apă de la Rudăria, Poiana Mărului, cascada Bigăr, stațiunea Băile Herculane, lacul Ochiul Beiului, Cazanele Dunării și calea ferată Oravița – Anina, prima cale ferată montană din România.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu