Parc de aventură la 30 de kilometri de Timișoara, după celebrele dealuri cu viță de vie

Scris de Adriana Mit

În cazul în care doriți să vă distrați în natură, departe de aglomerația din Timișoara, sunteți așteptați la Herneacova. În localitatea aflată la o distanță de aproximativ 30 de kilometri de capitala Banatului, ascunsă după celebrele dealuri cu viță de vie de la Recaș, se află un parc de aventură care are, printre altele, și opt tiroliene.

Parcul de aventură este realizat pe un deal, printre copaci, și are mai multe trasee pe care le puteți descoperi.

Tot la Herneacova sunt organizate plimbări cu calul sau cu trăsura trasă de cai. Aici este un loc numai bun să facă mișcare în natură și iubitorii mersului pe bicicletă, fiind amenajat în zonă al treilea cel mai dificil traseu din România.

Avem un parc de aventură frumos, pentru toate categoriile de vârstă. Avem un centru de echitație, o școală de echitație. Avem un restaurant, o terasă, chiar și ceva dulce se poate servi, la nivel de clătite. Poți să-ți petreci o zi plină de relaxare dacă vrei să scapi de aglomerația din Timișoara, Herneacova este locul potrivit. Se pot organiza și plimbări cu trăsura”, a afirmat Daniel Scornea, director de marketing al Domeniului Herneacova.

În viitor, turiștii se vor și putea caza la Herneacova, căsuțele fiind deja construite.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu