Concerte, filme și ateliere pentru copii la Iulius Town Timișoara, în acest weekend

Scris de Adriana Mit

Locuitorii din județul Timiș care ajung în acest sfârșit de săptămână la Iulius Town Timișoara au parte de o mulțime de surprize. Printre acestea se numără concerte, filme și ateliere pentru copii.

Astfel, fanii muzicii de promenadă sunt așteptați în Iulius Town. Notele muzicale ale Fanfarei Militare a Garnizoanei Timișoara se vor auzi vineri, 2 iulie, în Iulius Gardens, de la ora 18.00, și în Iulius Mall, de la ora 18.30.

De asemenea, continuă serile în aer liber cu filme care au emoționat tot mapamondul, indiferent de vârsta celor care le-au privit. Flight Cinema in my Town vine în această săptămână cu Romantic Nights, unde vă puteți aduce jumătatea, vineri la „Me before you”, sâmbătă la „Going the distance” sau duminică la „Beauty and the Beast”.

Înainte de fiecare film, se începe, de la ora 19.00, cu un Sunset Warm-Up, de la 20.00 participanții se așează confortabil pe pufuri și se bucură de creația cinematografică, iar de la 21.30 se relaxează cu muzică. Intrarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de rezervare. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook Flight Cinema in my Town. Nu uitați că sâmbătă, 3 iulie, înainte de difuzarea filmului, de la ora 19.30, studenții de la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara vor susține un concert de muzică clasică care va crea atmosfera perfectă pentru o seară romantică.

Totodată, luna iulie aduce în Iulius Gardens atelierele de creație pentru copii susținute de Bianca Potyesz, care se vor desfășura în fiecare sâmbătă. Săptămâna aceasta, de la ora 17.00, micii artiști se întâlnesc pe 3 iulie să învețe despre cultura americană și vor realiza „Patriotic Hat” pentru Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii. Surprizele pentru cei mici continuă și duminică, 4 iulie, la teatrul de păpuși, unde vor afla, de la ora 11.00, cum a fost „Ursul păcălit de vulpe”. Și pentru că weekendul este al copiilor și tinerilor, sâmbătă, de la ora 17.00, elevii Școlii de Muzică Ramona Iatan și invitați de la LiveMuseArt Academy vor susține un concert vocal și instrumental.

Nu uita nici de „Football Days & Nights”! În continuare, poți trăi spectacolul EURO 2020, în aer liber, împreună cu prietenii, în parcarea VIP, pe bean bags confortabile. „Football Days & Nights” se desfășoară și în foodcourt, unde, pot fi vizionate meciurile pe cele 2 televizoare de mari dimensiuni”, a informat Iulius Town Timișoara.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu