ANL a realizat 750 de locuințe pentru tineri în Timiș. Ultimele 30, finalizate la Recaș

Scris de Adriana Mit

Vești bune pentru tinerii din județul Timiș. Agenția Națională pentru Locuințe, o instituție aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, anunță că 30 de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, au fost recepționate ieri în orașul Recaș.

Locuințele, 15 apartamente cu 1 cameră și 15 apartamente cu 2 camere, au fost realizate într-un bloc construit în str. Pieței, nr. 26, pe un regim de înălţime parter, 2 etaje și mansardă. Valoarea investiției se ridică la aproape 4,4 milioane de lei, cu TVA inclus.

Până în prezent, la nivelul județului Timiș, ANL a finalizat, în cadrul aceluiași program, 749 de unități locative, situate în localitățile: Timişoara (348 de unități locative), Jimbolia (70 de unități locative), Lugoj (127 de unități locative), Făget (56 de unități locative), Deta (118 unități locative), Sânnicolau Mare (30 de unități locative)”, a informat ANL.

Programul de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, a fost lansat de ANL în anul 2001. Locuinţele sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia agenției de către autorităţile publice locale, beneficiarii fiind tineri între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinţă. Accesarea se face prin depunerea de cereri la primării, care urmează să întocmească listele de repartiţii.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu