Ziua în care termometrele vor arăta 13 grade Celsius, la Timișoara

Scris de Adriana Mit

Până la sfârșitul acestei săptămâni, vom avea parte de temperaturi din ce în ce mai ridicate, în vestul țării. Mai mult, la Timișoara, joi, termometrele vor înregistra și 13 grade Celsius. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat.

În primele două zile de prognoză, media temperaturilor maxime va fi de 6 grade, apoi va crește semnificativ, astfel că, în 10 februarie va atinge 12…13 grade. Va urma o răcorire a vremii, până în jurul datei de 14 februarie, când media maximelor termice va fi de 7…8 grade. Până la sfârșitul intervalului se va încălzi din nou, temperaturile maxime urmând să atingă în medie aproximativ 10 grade. Minimele termice nu vor avea variații semnificative, iar media lor se va situa, în general, între -1 și 1 grad”, a transmis ANM.

Conform meteorologilor, temporar vor fi precipitații moderate cantitativ la începutul intervalului de prognoză și din nou, în general slabe și pe arii relativ restrânse, aproape în fiecare zi, după data de 11 februarie.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu