Vreme nebună în următoarele două săptămâni, în vestul țării. Vezi prognoza meteo

Scris de Adriana Mit

Vom avea parte de o vreme nebună în Banat, în următoarele două săptămâni. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru vestul țării, valabilă până în data de 18 octombrie.

„Valorile termice maxime vor fi în scădere până în data de 8 octombrie, de la medii de 26…27 de grade, spre 17 grade. Până la începutul celei de-a doua săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere, iar media acestora se va situa în jurul a 24 de grade. În a doua jumătate a intervalului, maximele termice vor fi în scădere ușoară și treptată spre medii de 20 de grade. Temperaturile minime vor fi în scădere de la medii de 15 grade la începutul intervalului, spre 8 grade, în jurul datei de 9 octombrie. Între 9 și 13 octombrie, minimele termice vor fi în creștere spre valori, în medie, de 11…12 grade, apoi vor scădea treptat până la sfârșitul intervalului, spre 9…10 grade„, a informat ANM.

Conform meteorologilor, va ploua, posibil însemnat cantitativ, în intervalul 5–8 octombrie, iar după data de 12 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere, în Banat.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu