Atmosferă festivă la Timișoara! Încep Zilele Culturale Maghiare

Scris de Adriana Mit

Timișoara găzduiește, în perioada 20 – 24 septembrie, un eveniment mult așteptat atât de comunitatea maghiară, cât și de către toți ceilalți locuitori ai orașului.

Este vorba de Zilele Culturale Maghiare, care aduc în capitala Banatului o atmosferă festivă prin paleta de evenimente extrem de variată.

Șirul de manifestări are două obiective principale: prezentarea valorilor comunității maghiare din oraș prin zeci de activități în diferite locații și crearea de oportunități pentru artiștii, interpreții și expozanții maghiari din afara țării noastre, cu scopul de a anima viața artistică și publică a Capitalei Culturale 2023. Fie că sunteți pasionați de dansurile tradiționale, dornici să gustați deliciile gastronomiei maghiare sau să vă pierdeți în frumusețea artei și a artizanatului local, programul Zilelor Culturale Maghiare va satisface toate preferințele. Vă așteaptă patru zile de sărbătoare în care, împreună cu comunitatea maghiară, vom celebra tradițiile maghiare și vom descoperi poveștile care ne unesc”, a informat Primăria Timișoara.

Zilele Culturale Maghiare au ajuns la cea de-a VIII-a ediție, la Timișoara. Programul evenimentelor este disponibil AICI!

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu