jder
jder

Imagini cu un jder simpatic, surprinse într-o pădure din Banat VIDEO

O filmare cu un jder simpatic face furori pe Facebook. În imaginile postate de către Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, se poate observa micul animăluț care se plimbă prin zăpadă.

Filmulețul publicat pe pagina de Facebook a Romsilva a fost realizat într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Teregova, din județul Caraș-Severin.

Pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova, din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin, asigură faunei bogate un habitat corespunzător. Direcția Silvică Caraș-Severin administrează o suprafață de circa 350.000 de hectare de păduri prin intermediul a 17 ocoale silvice. Cel amintit mai sus, Ocolul Silvic Teregova, administrează circa 25.000 de hectare„, a informat Romsilva.

✅ O filmare 🎥 frumoasă cu un jder într-o pădure 🌳🌳🌳🌳 administrată de Ocolul Silvic Teregova, realizată de colegul nostru Petru Stoicănescu. ℹ️ Jderul este un carnivor nocturn din familia mustelidelor, care se hrănește în principal cu rozătoare mici, iepuri sau păsări.✅ Pădurile 🌳🌳🌳🌳 administrate de Ocolul Silvic Teregova, din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin, asigură faunei bogate 🐾🐾🐾 un habitat corespunzător. ℹ️ Direcția Silvică Caraș-Severin administrează o suprafață de circa 350.000 de hectare de păduri prin intermediul a 17 ocoale silvice. Cel amintit mai sus, Ocolul Silvic Teregova, administreazăcirca 25.000 de hectare.Credit video: Petru Stoicănescu, Direcția Silvică Caraș – Severin***** 🇬🇧 ℹ️ Marten into a forest at Teregova Forest District in Caraș – Severin County, in #Romania #DezvoltareDurabilă #ConteazăPentruViitor #Păduri #Silvicultură#România #Natură #Forests #Teregova #Caraș #CarașSeverin

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Joi, 19 martie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *