Va ninge în toată zona de vest a țării, la sfârșitul săptămânii. Anunțul meteorologilor

Scris de Adriana Mit

Au mai rămas doar trei zile în care vom avea parte de vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, în vestul țării. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru perioada 04 – 17 ianuarie, care arată că temperaturile vor scădea, începând de joi, iar sâmbătă va ninge în Banat.

„Intervalul de prognoză va debuta cu o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi, în medie, de 8…10 grade în primele 3 zile, apoi vor scădea treptat, urmând ca în intervalul 10 – 17 ianuarie media maximelor să se situeze în jurul valorii de 0 grade, vremea devenind normală din punct de vedere termic. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară, astfel încât se vor încadra între 4 și 6 grade la începutul intervalului și vor fi în jurul a -4 grade între 12 și 17 ianuarie”, a informat ANM.

Conform meteorologilor, probabilitatea pentru precipitații se va menține ridicată pe parcursul celor două săptămâni, dar în jurul datelor de 4 și 6 ianuarie, precum și în intervalul 9 și 11 ianuarie, acestea se vor semnala pe arii mai extinse și vor fi mai însemnate cantitativ, în vestul țării.

De asemenea, începând de sâmbătă, sunt așteptate ninsori în Banat, inclusiv la Timișoara.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu