O fetiță din Timișoara are nevoie de ajutorul tău pentru a se bucura de o viață normală

Scris de Adriana Mit

La final de an, locuitorii inimoși din vestul țării, și nu numai, sunt încurajați să facă o faptă bună pentru o fetiță din Timișoara care s-a născut cu tetrapareză spastică (paralizie cerebrală). Aicha are 12 ani, iar de când a venit pe lume prematur luptă să ducă o viață normală.

Din cauza acestei afecțiuni grave, Aicha nu a putut, în primii ani de viaţă, să meargă, să ţină ceva în mână, pentru că are mişcări necontrolate, sau să vorbească. De foarte mare ajutor pentru Aicha sunt, însă, terapiile de care beneficiază, dar care sunt extrem de costisitoare.

În fiecare zi ne luptăm alături de Aicha, o copilă zâmbăreață, frumoasă, deșteaptă și o mare luptătoare. Ea nu își dorește jucării, haine sau alte cadouri, Aicha își dorește doar mai multe terapii, pentru a lupta și a-și împlini visul, acela de a se putea juca și alerga alături de prietenii ei”, spune tatăl Aichei, Cristian Tulbure.

Pentru că fiecare mână de ajutor contează, persoanele cu suflet bun sunt îndemnate să contribuie cu cât pot astfel încât Aicha să poată merge în continuare la terapii. Pentru unele dintre aceste tratamente Aicha se deplasează chiar și până în Barcelona.

Donații se pot face în următoarele conturi: Cont lei: RO75 BTRLRONCRT 0305723101, Cont euro: RO25 BTRLEURCRT 0305723101.

Mai multe informații despre cazul Aichei puteți citi AICI!

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu