Temperaturi ridicate în următoarele două săptămâni, în Banat. Vezi prognoza meteo

Scris de Adriana Mit

Vremea frumoasă nu va ocoli vestul țării în a doua jumătate a lunii martie. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru perioada 13 – 26 martie, în Banat. Așadar, aflăm de la meteorologi că vor fi zile în care termometrele vor arăta aproape de 20 grade Celsius.

În săptămână 13 – 19 martie vor fi alternanțe termice semnificative de la o zi la alta. La început vremea se va încălzi, astfel că media regională a temperaturilor maxime va fi de 16 grade în data de 14 martie, apoi se va răci până la o medie de 8…9 grade în 15 și 16 martie, iar spre finalul săptămânii sunt estimate maxime de 16…18 grade. Pentru a doua săptămână de prognoză sunt estimate valori termice maxime în general de 14…16 grade. Evoluția regimului termic nocturn va fi asemănător, respectiv o medie generală de 3…5 grade, dar cu valori mai scăzute în 17 și 18 martie, când sunt posibile minime de -2…0 grade”, a informat ANM.

Conform meteorologilor, în ceea ce privește precipitațiile, vom avea parte de ploi în zilele de 15 și 16 martie, iar cu o probabilitate în creștere și după data de 22 martie.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu