Târgurile de Crăciun din Budapesta, luate cu asalt de numeroși turiști din vestul țării FOTO

Scris de Adriana Mit

Târgurile tradiționale de Crăciun organizate în acest an în mai multe locații din Budapesta au devenit un important punct de atracție pentru locuitorii din vestul țării, și nu numai.

În luna decembrie, târgurile din capitala Ungariei sunt vizitate de numeroși turiști. Asta pentru că la Budapesta aceste evenimente nu au fost închise, la fel cum s-a întâmplat în alte orașe importante din Europa, din cauza pandemiei de Covid-19.

Iar turiștii care ajung la Budapesta au ce vedea. Asta pentru că orașul arată ca-n povești împodobit de sărbători, fiind una dintre locațiile ideale pentru o evadare de weekend.

Trebuie menționat că accesul la târgurile de Crăciun din Budapesta se realizează doar cu certificat verde, iar vizitatorilor li se solicită și buletinul. Însă, se poate intra fără niciun fel de restricție în localuri, iar pe stradă masca nu este obligatorie.

În cazul în care vă propuneți să vizitați târgurile de Crăciun din Budapesta, vă recomandăm să treceți pe lista de obiective de vizitat și Szentendre, un oraș pitoresc aflat la o distanță de doar 25 de kilometri de capitala Ungariei. Szentendre este o destinație turistică foarte populară. Aici se află și un Muzeu al Crăciunului.

 

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu