Sute de bicicliști și alergători participă la un eveniment sportiv în Lunca Timișului

Scris de Adriana Mit

Se pregătește o nouă ediție a evenimentului sportiv „Lunca Timișului Trophy”. Potrivit organizatorilor, acțiunea va avea loc sâmbătă, 6 noiembrie, și duminică, 7 noiembrie, lângă Urseni, la zece kilometri de Timișoara, începând cu ora 10.00.

Aproape 300 de bicicliști și alergători de toate vârstele, din țară și din străinătate, și-au arătat deja intenția de a participa la eveniment. Înscrierile se mai pot realiza până miercuri, 3 noiembrie, AICI!

Pentru pasionații sportului pe două roți este pregătit un traseu de 42 de kilometri prin Lunca Timișului, între Urseni și Șag, prin Lunca Timișului, dar și prin pădure. Chiar dacă este pe plat, traseul de MTB cuprinde zone tehnice pe iarbă, pământ, pietriș sau poteci prin pădure. Alergătorii au de ales între trei curse, 5 km, 10 km și semimaraton, pe un traseu de cross-country, cu iarbă, nisip, pământ, poteci prin pădure etc.

Un loc important în desfășurarea evenimentului este destinat copiilor. Pentru aceștia vor fi organizate mai multe curse atât la mountainbike, cât și la alergare, în funcție de categoria lor de vârstă: 3–7 ani, 8–11 ani și 12–14 ani. Participarea copiilor este gratuită.

Lunca Timișului Trophy este un eveniment organizat de EcoStuff Romania cu sprijinul Primăriei Moșnița Nouă și RO Bike Valley.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu