Statui vivante, bufoni și marionete gigant în cadrul Check Art Festival, din Iulius Town Timișoara

Scris de Adriana Mit

Timișorenii care au drum, sâmbătă, la Iulius Town vor putea admira statui vivante, bufoni, marionete gigant și mini. Aceștia vor crea o atmosferă parcă desprinsă din filele unui basm în cadrul Check Art Festival și vor da culoare parcului din Iulius Town. Tonul distracției va fi dat de muzica live și va fi continuat de jonglerii cu foc, ateliere de creație și pictură.

Arta și cultura au rolul de a uni oamenii și devin un element viu, parte din comunitate. Astfel, sâmbătă, 5 septembrie, între orele 14.30 și 22.00, în Iulius Gardens, iubitorii de artă și nu numai vor avea parte de o mulțime de surprize, în cadrul Check Art Festival. Cei mai dinamici spectatori vor putea interacționa cu bufoni regali și mimi, copiii vor putea participa la ateliere de creație și de pictură, iar cei care își doresc amintiri colorate se pot fotografia cu statuile vivante sau cu marionetele gigant. Mai mult, timișorenii vor lua parte și la un spectacol de jonglerii cu foc, dans și aeriel (dans la înălțime). Reprezentațiile vor fi însoțite de un concert live, susținut de artiștii vocali Beni Mihai, Ingrid Gabriela Nicolaescu, Antonia Rădulescu, de Cvartetul de coarde Arădean și de Alina Maria Poenariu la pian. Nerăbdători să împărtășească dedicarea și talentul artistic sunt atât artiștii din Timișoara, cât și grupurile Foolosophy Entertainment din Novi-Sad, Efreet & Co din Cluj- Napoca și Teatru pe Roți din Arad„, a transmis Iulius Town Timișoara.

Check Art Festival este un eveniment deschis tinerilor care își doresc să se manifeste artistic și oferă timișorenilor prilejul de a se bucura de artă în aer liber și în siguranță. Festivalul este organizat de compania Check Street Art în colaborare cu Asociația Pur Vis Dor și Iulius Town.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu