Se reia transportul cu vaporașele pe Bega, începând de sâmbătă

Anunț important făcut de Societatea de Transport Public Timișoara. Reprezentanții instituției anunță că se reia navigația pe Bega cu vaporașele, începând de sâmbătă.

Astfel, de luni până vineri, în fiecare săptămână, se va circula în regim de transport public (de la stația Sfânta Maria până la Uzina de Apă și retur), iar sâmbăta și duminica se vor bucura de plimbările pe canalul Bega cei care preferă călătoriile de agrement (de la ponton Catedrală până la Parcul Copiilor și retur), în intervalul orar 11.00 – 21.00.

În fiecare zi, navele care efectuează transportul pe Canalul Bega sunt dezinfectate, cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. Vaporaşele mai sunt dezinfectate de angajaţi ai STPT şi cu cloramină şi dezinfectanţi. Pe lângă obligativitatea purtării măştilor de protecţie şi a respectării distanţării fizice între călători, aceştia sunt rugaţi să se aşeze doar pe locurile ce vor fi marcate cu un semn vizibil de culoare verde, astfel încât să se păstreze distanța de minim 1,5 metri„, a transmis STPT.

Capacitatea maximă de încărcare pentru vaporașe va fi de 32 de locuri pentru călători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *