Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, revine la Timișoara FOTO

Scris de Adriana Mit

Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, revine la Timișoara, timp de patru zile, în parcarea Shopping City. Evenimentul are loc în perioada 8 – 11 iulie, între orele 10.00 și 23.00, iar cei care trec pragul târgului sunt așteptați cu o gamă variată de produse.

Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, avem un crez transformat în datorie: avem nobila sarcină de a duce mai departe tot ce are neamul nostru mai neîntinat, mai mândru și mai demn de respect: tradiția și cultura locală! De zece ani străbatem lumea și țara pentru a împărtăși tuturor frumusețea și bogăția moștenirii păstrată cu trudă și jertfă de înaintași, lăsată nouă în grijă cu porunca de a duce mai departe și a găsi vrednici învățăcei în ale ethosului românesc”, au informat organizatorii.

Astfel, la târgul Produs de Cluj puteți alege dintr-o gamă variată de preparate din carne și lapte, dulcețuri, gemuri, sucuri și siropuri naturale, miere de albine, uleiuri presate la rece, turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă, vinuri și must. De asemenea, vor fi prezentate produse de artizanat, de la costume populare cu accesoriile necesare, la obiecte de marochinărie, jucării, ceramică și obiecte sculptate în lemn.
Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Asociației Produs de Cluj, în parteneriat cu Shopping City Timișoara.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu