Porți deschise în centrele de vizitare din Parcul Național Retezat

Scris de Adriana Mit

Acțiune inedită organizată de Administrația Parcului Național Retezat. Reprezentanții instituției anunță că desfășoară, în perioada 5 – 6 septembrie, întâlnirile publice intitulate „Porțile deschise în centrele de vizitare ale Administrației Parcului Național Retezat„.

Astfel, sâmbătă și duminică, persoanele interesate sunt așteptate, începând cu ora 11.00, la Centrul de vizitare Nucșoara, iar de la ora 14.00, la Centrul de vizitare Ostrovel. Înscrieri se pot face completând un formular AICI!

Vizitatorii vor beneficia de următoarele materiale informative: Ghidul vizitatorului în Parcul Național Retezat și siturile Natura 2000 Retezat, Munții Retezat; noua Hartă turistică a Parcului Național Retezat și a siturilor Natura 2000 Retezat și Munții Retezat; magneți cu speciile protejate; set de nouă Ghiduri cu speciile și habitatele protejate din Parcul Național Retezat și siturile Natura 2000 Retezat și Munții Retezat, fiecare cu o tematică specifică: păsări, mamifere și Chiroptere, nevertebrate, pești și Herpetofaună, plante, habitate forestiere, habitate alpine, habitate și ecosisteme de turbărie și habitate de fânețe și pajiști„, a informat Administrația Parcului Național Retezat.
Întâlnirile se vor desfășura în aer liber.

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu