Piață dedicată micilor producători, la Muzeul Satului Bănățean

Inițiativă inedită a Consiliului Județean Timiș cu scopul de a sprijini micii producători.

Reprezentanții instituției anunță că, în zilele de 20 și 21 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, are loc prima ediție a evenimentului „Piața Micilor Producători”. Potrivit CJ Timiș, acțiunea promovează producătorii locali în această perioadă grea generată de epidemia cu noul coronavirus. Măsura a fost luată sub umbrela „OcroTim”, program inițiat de Călin Dobra, președintele instituției.

Ne dorim ca inițiativa să se adreseze exclusiv adevăraților mici producători de legume, fructe, panificație sau orice alt tip de alte produse locale din Banat. A fost gândită ca un sprijin în ceea ce privește desfacerea mărfii. Veniturile micilor producători au fost afectate considerabil de restricțiile de circulație. Piața de la Muzeul Satului este o punte de legătură cu timișenii, un impuls în activitatea de producție locală”, a afirmat liderul CJ Timiș.

La eveniment s-au înscris peste 50 de mici producători din Timiș, Caraș-Severin și Arad. Piața se va desfășura între orele 10.00 și 18.00.

Programul OcroTim a fost conceput de președintele CJ Timiș și are ca obiectiv principal relansarea socio-economică a județului, prin implementarea de măsuri concrete în opt domenii de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *