Mici producători și meșteri populari își dau întâlnire la Muzeul Satului Bănățean Timișoara, în acest weekend

Scris de Adriana Mit

Locuitorii din județul Timiș, și nu numai, sunt așteptați să treacă pragul Muzeului Satului Bănățean din Timișoara în acest weekend.

Reprezentanții instituției anunță că, în perioada 19 – 20 septembrie, vor fi organizate două evenimente importante. Este vorba de Târgul Meșterilor Populari și de Piața Micilor Producători.

În perioada 19 – 20 septembrie vom organiza și găzdui a XX-a ediție a Târgului Meșterilor Populari. Anul acesta vom fi organizați altfel: meșterii populari vor avea standurile în curțile obiectivelor, nu pe aleile muzeului, fapt care are în vedere distanțarea fizică necesară. Pe lângă articolele vestimentare, ceramice, din lemn și decorative expuse, meșterii vor face și demonstrații pe loc. În același timp, pe alei vom avea și Piața Micilor Producători, organizată de CJ Timiș (OcroTim), cu fructe, legume, mezeluri, brânzeturi, miere și altele”, a informat Muzeul Satului Bănățean.

Vizitatorii sunt rugați să poarte mască pe întreg spațiul muzeului și să păstreze distanța fizică. Intrarea este liberă!

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu