Internet gratuit pe mijloacele de transport în comun din Timișoara

Scris de Adriana Mit
Vești excelente aduse de Societatea de Transport Public Timișoara. Reprezentanții instituției au anunțat că, începând de astăzi, 17 septembrie, persoanele care se plimbă cu mijloacele de transport public local din Timișoara beneficiază de internet wi-fi gratuit.
Pentru început, au fost montate dispozitive wireless pe 54 de tramvaie și 44 de troleibuze, restul echipamentelor pentru autobuze și vaporașe urmând să fie instalate după data de 30 septembrie. Mijloacele de transport în comun în care internetul este gratuit au stickere lipite pe ușile de acces, cu mesajul Wi-Fi gratuit.
„Operațiunea de conectare la serviciul de Internet gratuit în mijloacele de transport în comun nu este dificilă. Orice posesor de smartphone trebuie să aibă Wi-Fi-ul dispozitivului pornit, să caute rețeaua denumită STPT și să dea <accept>, pentru a beneficia de Internet Wi-Fi gratuit. Internetul pentru călătorii din mijloacele de transport în comun ale Societății de Transport Public Timișoara face parte din planul Primăriei Timișoara de a transforma localitatea noastră într-un oraș smart”, a transmis STPT.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu