sat lacustru
sat lacustru

Imagine aeriană cu satul lacustru din Banat, în care te poți caza în bungalouri suspendate deasu …

Cele 15 căsuțe rustice realizate în cadrul satului lacustru de la Berzasca, județul Caraș-Severin, își așteaptă turiștii.

Cei care administrează pagina de Facebook „Banatul Montan – Ghidul tău turistic” au surprins o imagine din aer cu stațiunea lacustră, în care poate fi observată frumusețea acestui loc.

„Satul Lacustru din Berzasca a fost deschis în anul 2016. Este prima staţiune lacustră din România, în formă de iaht cu două insule de vis, Egreta şi Pelicanul (nu este construit, încă), fiecare cu 15 căsuţe rustice de vacanţă suspendate pe piloni deasupra apei. Căsuţele lacustre sunt legate prin faleze suspendate şi au acces la Dunăre prin pontoane pentru agrement. Fiecare căsuţă-bungalou are un living cu terasă de unde se poate privi Dunărea, un loc de servit masa cu ‘fructe clisurene’ şi un dormitor cu cristale de cuarţ şi flori de mină pentru cristaloterapie„, a informat „Banatul Montan – Ghidul tău turistic”.

Complexul “Egreta” este un proiect unic în Europa, fiind și prima stațiune lacustră din România. Investiția a fost derulată cu fonduri de la Uniunea Europeană. Au fost astfel finalizate și îți așteaptă oaspeții 15 căsuțe suspendate pe piloni deasupra Dunării, un lung ponton fiind legătura lor cu malul românesc al fluviului.

Dezvoltatorul proiectului a dorit să pună în valoare frumusețea Clisurii Dunării, într-o locație deosebită, cu multe atracții în imediata apropiere. Turiștii sunt invitați să se bucure de priveliștea superbă a Dunării, înconjurați de apa ei și departe de agitația cotidiană.

Foto: Facebook Banatul Montan – Ghidul tău turistic

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *