Foișoare distruse de turiști, reparate în Lunca Mureșului FOTO

Scris de Adriana Mit

Unii turiști care aleg să viziteze frumusețile naturale ale României pare că sunt certați cu bunul simț. Așa se face că mai multe foișoare au fost distruse de către drumeți în Parcul Natural Lunca Mureșului, din județul Arad.

Recent, acestea au fost reparate de către rangeri, pentru ca turiștii să aibă unde să se odihnească în timpul expedițiilor. Concret, este vorba de foișoare aflate în zona pădurii Ceala și Zori de Zi, unele dintre acestea fiind destul de avariate.

Ne bucurăm că tot mai multe persoane doresc să-și petreacă timpul liber în natură, dar facem un apel la bunul simț turistic și rugăm vizitatorii să nu deterioreze locurile special amenajate, să nu mai aprindă focul pe sol și să nu abandoneze deșeurile și resturile menajere la plecare. Toți ne dorim locuri de picnic curate, nu-i așa? În final, le reamintim ”turiștilor” care nu respectă regulile că administrația Parcului Natural Lunca Mureșului are o strânsă colaborare cu Poliția și Jandarmeria, iar persoanele care nu au respectat legea au fost sancționate”, a informat Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, pe Facebook.

Foto: Facebook Romsilva

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu