Emoționant: urna cu cenușa unui iubitor de munte, așezată pe Vârful Țarcu VIDEO

Descoperire emoționantă făcută de voluntarii care au montat un nou stâlp pe Vârful Țarcu, aflat în județul Caraș-Severin.

Astfel, Serviciul de Voluntariat Montan informează că, săptămâna trecută, în timpul acestei operațiuni, a fost descoperită o urnă cu cenușa unui defunct. Cel mai probabil, este vorba de un iubitor al acestor munți din Banat, a cărui ultimă dorință a fost ca cenușa să-i fie depusă chiar pe Vârful Țarcu.

Când mergi pe munte ești pregătit să întâlnești necunoscutul și eventualele surprize. E ceva unic ce am găsit noi la amplasarea stâlpului cu tabla de pe Vf. Țarcu. Oarecum a fost șocant să găsim această urnă mortuară. Desigur, am respectat dorința defunctului și urna a fost așezată într-un loc unde poate să rămână pe veci, fără să mai poată fi deranjat. (nu în poziția din film)„, a transmis Serviciul de Voluntariat Montan.

Acțiunea prin care steagul României a fost arborat pe noul stâlp de pe Vârful Țarcu a avut loc săptămâna trecută, alături de reprezentanți ai Serviciului Salvamont Caraș-Severin și ai Consiliului Județean Caraș-Severin.

De asemenea, a fost amplasat și un panou pentru „iubitorii” de stickere.

Cand mergi pe munte esti pregatit sa intalnesti necunoscutul si eventualele surprize .E ceva unic ce am gasit noi la amplasarea stalpului cu tabla de pe Vf Tarcu .Oarecum a fost socant sa gasim aceasta urna mortuara .Desigur am respectat dorinta defunctului si urna a fost asezata intr-un loc unde poate sa ramana pe veci fara sa mai poata fi deranjat .( nu in pozitia din film)

Publicată de Serviciul De Voluntariat Montan pe Duminică, 12 iulie 2020

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *