Curățenie de primăvară în valea în care se află Ochiul Beiului, magnet pentru turiști FOTO

Scris de Adriana Mit

Valea Bei din județul Caraș-Severin, în care se află Ochiul Beiului și Cascada Beușnița, unele dintre cele mai importante atracții turistice ale Banatului, a beneficiat de o curățenie de primăvară.

Rangerii de la Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița, alături de angajați ai Ocolului Silvic Sasca Montană și de cei de la WWF-România (Fondul Mondial pentru Natură), au trudit din greu pentru a pregăti zona Valea Bei pentru sosirea turiștilor.

S-au reparat indicatoarele și au fost desfășurate activități de igienizare și de curățare a vegetației în întreaga zonă, astfel încât parcul și traseele turistice sunt acum pregătite să își primească musafirii pentru o călătorie memorabilă prin natură. Totuși, vrem să vă reamintim un aspect important, dragi vizitatori. Pe măsură ce vă bucurați de frumusețea acestor locuri minunate, vă încurajăm să adoptați un turism responsabil. Acest lucru înseamnă să respectați natura și să nu lăsați urme pe unde treceți. Fiecare dintre noi poate face o diferență în conservarea acestor peisaje unice! Împreună, suntem custozii acestor comori naturale și este datoria noastră să le păstrăm pentru generațiile viitoare”, au informat reprezentanții Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița.

 

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu