Continuă lucrările de asfaltare a drumului spre stațiunea Moneasa

Scris de Adriana Mit

Consiliul Județean Arad informează că lucrările la drumul Bârsa-Sebiș-Moneasa-limită județul Bihor avansează într-un ritm accelerat. Astfel, primul strat de asfalt a fost aproape finalizat.

Constructorul avansează cu lucrările, în aceste zile se toarnă primul strat de asfalt într-un ritm foarte bun. Până în toamnă estimăm că va fi așternut acest prim strat de asfalt inclusiv în toată Moneasa. Este un proiect al Consiliului Județean, finanțat din fonduri guvernamentale, iar faptul că Guvernul a alocat, săptămâna trecută, sume importante pentru lucrările deja efectuate contribuie la bunul mers al proiectului. Conlucrarea între finanțator (Guvernul Orban), beneficiar (Consiliul Județean) și executant (constructorul)este esențială, funcționează foarte bine, iar rezultatele se văd”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Tronsonul de drum are o lungime de 28 de kilometri şi face legătura între DN 79 (din Bârsa) şi staţiunea Moneasa, continuând până la limita cu judeţul Bihor. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 55 de milioane de lei.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu