Ateliere educative, teatru și film, propunerile Iulius Town Timișoara din această săptămână

Scris de Adriana Mit

Persoanele care vor ajunge în acest sfârșit de săptămână la Iulius Town Timișoara nu vor avea cum să se plictisească. Asta pentru că au fost pregătite o serie de evenimente pentru copii și adulți, printre care un flashmob fashion, ateliere educative, Flight Cinema, teatru și Caravana cu Jocuri.

Astfel, vineri, 23 iulie, începând cu ora 17.00, la Iulius Town Timișoara are loc un flashmob fashion, care constă într-o defilare de modă atipică, prin care modelele vor merge în convoi prin perimetrul Iulius Town, după un traseu prestabilit și vor fi însoțite de fotografi și muzicieni, care vor completa atmosfera. Ineditul eveniment este urmat de la ora 20.00, de proiecția filmului „The Suicide Squad”, care te va introduce în fascinantul univers D.C.. Sâmbătă, de la aceeași oră, ai întâlnire cu un mercenar dur ce operează pe piața neagră și care are parte de cea mai periculoasă misiune a vieții lui, în filmul „Extraction”, iar duminică, vei putea intra în pielea personajelor din ”Bad Boys for Life”.

De vineri până duminică, de la ora 19.00, ne întâlnim la Sunset Warm-up, de la 20.00 petrecem în compania actorilor preferați, iar de la 21.30, ne distrăm în Iulius Gardens pe ritmuri de vară”, a transmis Iulius Town Timișoara.

De asemenea, duminică, de la ora 17.00, în parcarea VIP din Iulius Town are loc „Ride Safe, Ride Smart”, un eveniment-atelier educativ unde participanții vor învăța ce trebuie, dar și ce nu trebuie să facă în cazul unui accident în care este implicat un motociclist. Tot aici vor fi expuse peste 100 de motociclete și se vor organiza ateliere aplicate interactive pe teme moto. Intrarea este liberă.

Tot în Iulius Gardens, s-a instalat și Caravana cu Jocuri a celor de la Happy Color. Jocuri educative, de societate și de stimulare a memoriei și a creativității, menite să extindă limitele cunoașterii, ateliere de lectură și de meșterit diverse obiecte, teatru, dansuri, muzică de toate felurile îi ghidează pe cei mici și pe cei mari prin lumea fascinantă a unui alt mod de petrecere a timpului liber.

Continuă și atelierele de creație pentru copii susținute de Bianca Potyesz, care săptămâna aceasta se vor desfășura, sâmbătă și duminică, începând cu ora 17.00. Astfel, pe 24 iulie micii artiști vor realiza mandale, iar pe 25 iulie vor avea atelier de mărgelit. În schimb, duminică, de la ora 11.00, vor afla povestea lui „Jack și a Vrejului de fasole”, la spectactolul de teatru de păpuși susținut de actorii de la Magic Oz.

Și pentru a avea parte de o experiență completă profită de reducerile din Iulius Mall și câștigă premii la cumpărături în cadrul campaniei „In the mood for summer beauty“ sau „Summer Sale“. Mai multe detalii găsești pe www.iuliustown.ro”, au informat reprezentanții centrului comercial.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu