Pregătiți de vacanță? Zbor direct din Timișoara către Valencia

Scris de Adriana Mit

Este timpul să vă faceți planuri de vacanță, chiar dacă suntem doar la început de primăvară. Aeroportul Internațional Timișoara a început să reia operarea de rute externe, în condițiile în care pandemia de Covid-19 este pe sfârșite.

Astfel, după Barcelona, începând de astăzi se poate zbura cu avionul din capitala Banatului și către Valencia, unul dintre cele mai populare orașe ale Spaniei. Durata unui zbor este de aproximativ trei ore, cursele fiind operate de compania Wizz Air.

Până la sfârșitul lunii martie vor fi operate două zboruri pe săptămână, în zilele de joi și duminică, urmând ca din luna aprilie până la sfârșitul sezonului de vară, zborurile directe spre Valencia să fie programate pentru zilele de miercuri și duminică. Detalii despre orarul zborurilor și prețul biletelor găsiți pe site-ul companiei www.wizzair.com”, a informat Aeroportul Internațional Timișoara.

Pe lângă Barcelona și Valencia, locuitorii din vestul țării vor putea zbura în acest an, printre altele, din Timișoara și spre Bologna, Veneția-Treviso, Frankfurt Hahn, Karlsruhe/Baden-Baden, Bari și Stuttgart.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu