Aerodromul Cioca, gazda a patru scene pe care vor urca peste 40 de artiști, la Flight Festival

Scris de Adriana Mit

Aerodromul Cioca găzduiește, de astăzi și până duminică, patru scene muzicale pe care vor urca peste 40 de artiști români și străini în cadrul Flight Festival.

Cap de afiș pe scena Flight Festival este cunoscutul artist belgian Lost Frequencies, alături de care, pe scena comercială, vor performa Stefan Biniak, Vito Mendez, Delia, Vunk, Jean Gavril și Mark Stam, vineri seara. De asemenea, sâmbătă seara vor susține concerte Mr. PIT, Om La Lună, Vanotek &Muse Quartet, Moonlight Breakfast, GOLAN și Dj Dark.

Totodată, duminică, pe scenă vor urca Melting Dice, Cred Că Sunt Extraterestru&Yardie Flo, Robin and the Backstabblers, Vița de Vie, Subcarpați și K-lu.

Scena Retro, Imani World și scena Take Off sunt scenele secundare, pregătite să ofere și ele momente magice participanților la festival, pe ritmuri și gusturi diferite de muzică.

Mai multe informații despre Flight Festival 2021 se pot găsi pe pagina de Facebook și pe website www.flight-festival.com. Biletele se pot achiziționa din rețeaua entertix și din rețeaua iabilet.ro.

Flight Festival a luat naștere în 2019 și este un festival de muzică, artă și tehnologie, dezvoltat de organizatori în contextul în care orașul Timișoara va găzdui Capitala Culturală a Europei și al cărui obiectiv este de a introduce cât mai mulți participanți în fascinanta lume a fenomenului cultural și de a poziționa orașul Timișoara pe harta festivalurilor relevante din Europa. În contextul pandemiei, Flight Festival a fost singurul festival de anvergură din România, care nu s-a anulat, oferind participanților pe Aerodromul Cioca concerte muzicale în condiții de distanțare și siguranță sanitară”, transmit organizatorii.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu