-6 grade pe timpul nopții. Vreme deosebit de rece în Banat

Scris de Adriana Mit

Iarna nu vrea să plece prea devreme, deși suntem la mijlocul lunii martie. Ne bucurăm doar câteva zile de vreme frumoasă, urmând ca, spre sfârșitul săptămânii, vremea să devină deosebit de rece pentru această perioadă a anului, în vestul țării. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat.

Vremea va continua să se încălzească la începutul intervalului de prognoză, astfel că se va apropia de un regim caracteristic perioadei, cu medii ale maximelor de până la 12 grade și ale minimelor de până la 2 grade, însă apoi se va răci treptat, astfel că temperaturile vor coborî spre valori diurne mediate regional de 6 grade și nocturne de -6 grade, caracterizând o vreme deosebit de rece. În a doua săptămână se estimează o revenire sub aspect termic, astfel că media maximelor va atinge 14 grade, iar a minimelor 2 grade”, a informat ANM.

Conform meteorologilor, precipitațiile se vor semnala pe arii extinse în data de 16 martie, iar trecător și izolat în aproape tot intervalul.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu