Se reabilitează Palatul Poștelor din Timișoara. Investiție de 2,5 milioane de euro

Scris de Adriana Mit

Poșta Română vrea să realizeze o investiție importantă la Timișoara. Astfel, în această săptămână a fost lansată o licitație publică în vederea găsirii unui constructor care să reabiliteze fațadele și tâmplăria Palatului Poștelor.

Clădirea adăpostește Poșta Mare și se află în centrul orașului, pe B-dul Rvoluției din 1989.

Superbă veste pentru timișoreni: Palatul Poștelor va fi în sfârșit reabilitat! S-a publicat în platforma SICAP, anunțul privind execuția lucrărilor de reabilitare a fațadelor și a tâmplăriei. Palatul Poștelor este una dintre frumoasele clădiri de patrimoniu din Timișoara, construită în stil seccession geometrizat și dată în folosință acum mai bine de un secol, mai exact în anul 1913. Mă bucur să văd că proiectul pentru care s-a depus atât efort din toate direcțiile, intră cu adevărat, în linie dreaptă. Încă o dovadă că atunci când există deschidere, viziune și bună-voință, se pot realiza lucruri bune pentru orașele și instituțiile din România”, a afirmat Adrian Lulciuc, directorul Sucursalei Regionale a Poștei Timișoara.

Valoarea investiției se ridică la aproape 2,5 milioane de euro, cu TVA inclus, iar firmele interesate pot depune oferte până la data de 31 martie, la ora 15.00.

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu