Tu știi care sunt cei mai buni burgeri din Timișoara? Se organizează un tur gastronomic

Scris de Adriana Mit

Tur inedit organizat la Timișoara, în acest sfârșit de săptămână. Breasla Ghizilor anunță că dă startul sezonului de tururi din acest an. Primul va fi unul gastronomic, iar participanții vor descoperi unde se pot mânca cei mai buni burgeri din oraș.

Evenimentul este intitulat Temesch Burger și va avea loc duminică, 20 martie, cu începere de la ora 11.30. Participanții vor putea degusta opt feluri diferite de burgeri în cinci localuri și cinci tipuri de bere artizanală de la doi producători din Timișoara. Turul se va desfășura în cartierele Elisabetin, Cetate și Fabric, iar cei înscriși vor afla informații despre istoria acestor cartiere. De asemenea, se va vorbi și despre planurile de viitor ale cartierului Fabric, dezvăluite de fondatorii asociației Cetățean de Traian.

Pentru sezonul 2022 ne propunem să vă prezentăm săptămânal tururi generale și tematice, la fel ca și în anul precedent. Pe lângă tururile pietonale, cu autocarul etajat sau cu vaporașul, ne dorim și realizarea de tururi cu bicicleta. Anul acesta intenționăm de asemenea să organizăm un tur pietonal pentru primarul Timișoarei și membrii Consiliului Local Timișoara, realizat ca o ședința de lucru în care să evidențiem potențialul turistic al orașului, dar și să le semnalăm problemele cu care ne confruntăm”, a informat Asociația Breasla Ghizilor.

Costul turului este de 120 lei, iar mai multe informații despre cum vă puteți înscrie găsiți AICI!

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu