17 familii sărmane dintr-o comună din Banat, ajutate cu alimente FOTO

Scris de Adriana Mit

Gest demn de toată lauda făcut pentru mai multe familii sărmane dintr-o comună din Banat.

Asociația „Acasă în Banat„ a luat decizia de a continua campania „Dar din dar„ și în ziua de Sfânta Maria. Astfel, familii cu mulți copii, bătrâni singuri și persoane cu handicap din comuna Copăcele, județul Caraș-Severin, aflată la 25 km de Caransebeș, au primit pachete cu alimente. Această comună este relativ izolată, unde trăiește o comunitate de etnici ucraineni, alături de români.

Am reușit să ajungem cu ajutoare destul de consistente pentru 17 familii, unele foarte numeroase, unde am suplimentat pachetele cu ce am reușit să strângem din donații. Am fost foarte impresionați să regăsim și aici părinți abandonați de copiii plecați în străinătate sau copii abandonați de părinții plecați în străinătate. Copii care din lipsa a câteva sute de lei necesari pentru o pereche de ochelari riscă să-și piardă vederea. Sau copii crescuți prin multe abuzuri care azi întrețin familii întregi. Ne-am bucurat că am putut fi de ajutor și că, pe lângă bunurile donate, am oferit și primit la schimb un zâmbet de speranță și omenie. Mulțumim tuturor donatorilor care ne sunt aproape și care ne susțin pentru a putea să ne îndreptăm către cei care chiar au nevoie. Mulțumim Banca pentru Alimente Oradea/Timișoara pentru donația de 400 litri lapte, Asociațiilor Îngeri pentru Suflete și Școala Mamei Junior care periodic colectează și distribuie către ong-urile din zona noastră, inclusiv către noi, alimente sau bunuri„, a transmis Asociația „Acasă în Banat„.

Persoanele care doresc să facă o faptă bună și să contribuie la acțiunile caritabile organizate de ONG-ul timișorean pot face donații în următoarele conturi:

Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/BIC: BTRLRO22
PayPal: acasainbanat@gmail.com
Revolut: 0748918091

Alte articole din zona de vest

Scrie un comentariu